BOLOU

Hos BOLOU har vi mange års erfaring i at udvælge smykker i bedste kvalitet, designe unika smykker efter vores kunders ønsker og behov, samt kombinere traditionelle håndværksdyder med innovative teknikker og designs.

historien

Bolette Louise Sig Mathiasen åbnede Boutique BOLOU i 2006, hvor hun tilbød sine kunder smykker af eget design, samt smykker fra udvalgte italienske smykkebrands, som hun havde stiftet bekendskab til gennem sin tid i Italien.
Særligt familiefirmaet FOPE var en stor del af Boutique BOLOU fra begyndelsen og BOLOU er den dag i dag stadig eneforhandler af brandet i Skandinavien.
Vores boutique blev udvidet i 2017 med hjælp fra den anerkendte guldsmedemester og designer Jochen W. Neustädter, som samtidig tiltrådte som værkstedsleder og designer hos BOLOU. Bolette har siden, i samarbejde med hele teamet, videreudviklet vores identitet, hvor smykker af naturlige materialer, unikke ædelsten og håndværk i højeste kvalitet er i centrum. 
Siden butikken og værkstedet blev udvidet og genåbnede i 2017 er vores team vokset til tredobbelt størrelse og i 2020 blev et nyt online univers skabt, hvor det er muligt at udforske smykkerne fra både FOPE og vores egne kollektioner.

Bolette

Bolette Louise Sig Mathiasen voksede op nord for København i en familie af iværksættere. Her skilte hun sig ud som den kreative sjæl med iver efter oplevelser.
Det var denne iver og udlængsel, der bragte Bolette til Italien hvor hun fandt sin kærlighed til smykker og dermed var første skridt taget hen mod en lang og distingveret karriere i smykkebranchen. 

Gennem 17 år tilbragt i udlandet, har Bolette blandt andet uddannet sig som guldsmed, designer og stenfatter i Italien, samt som gemmolog hos Gemological Institute of America (GIA) i New York. Dermed er hun også specialist i diamanter, farvede ædelsten og perler, ligesom hun har samlet en massiv portefølje af internationale diamant- og ædelstensleverandører.

Efter de mange år i udlandet valgte Bolette at flytte tilbage til Danmark og åbnede i 2006 sin egen butik med tilhørende guldsmedsværksted i Charlottenlund, hvor hun kunne kombinere sine smykkekundskaber med ønsket om at være tættere på familien og hestene, som altid har stået hendes hjerte nært.