Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping
GIOIA
CLASSIC

GLÆDE    •    FÆLLESSKAB    •    HARMONI⁠
⁠Dette er, hvad Gioias karakteristiske blomsterform får vores founder og designer, Bolette, til at føle. Det var disse tre følelser, der guidede design teamets pen over papiret, da der skulle hentes inspiration og den nye Gioia kollektion skulle designes.

Den nye kollektion er designet til at symbolisere glæde, fællesskab og harmoni. Inspirationen kommer fra det italienske ord "Gioia", som betyder lykke eller glæde. ⁠
I centrum er Gioia-elementet i forskellige størrelser, pyntet med en eller flere diamanter, præsenteret i prêt-a-porter Gioia Classic kollektionen bestående af mere klassiske ørestikkere, vedhæng, ringe og armringe. ⁠

Vi er så stolte over at lancere vores nye Gioia kollektion med smykker i gul-, rosa- og hvidguld samt platin, med forskellige diamantkonstellationer.

Behind the scenes

Processen

Behind the scenes

Processen

Behind the scenes

Processen

Diamantvedhæng

Det klassiske Gioia vedhæng med kæde i 18kt gult guld, fuldpaveret med hvide diamanter. Kommer i tre farver guld og i fire forskellige størrelser, med varierende diamant besætning. En smuk klassiker der passer til enhver anledning.

Armring

Gioia Armringen - en smuk klassiker i 18kt gult guld med 1 element med en enkelt center sten og et fuldpaveret Gioia element. En håndtrukket armring, der ligger smukt om håndledet.

Alliancering

Gioia Allianceringen - et håndsmedet masterpiece. Intet mindre end 12 fuldpaverede, dansende Gioia elementer i 18kt gult guld, smyger sig om fingeren, med en god og behagelig tyngde. Et statementpiece med en klassisk look.