Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Find den perfekte forlovelsesring

At fri og blive friet til er ét af livets vidunderlige højdepunkter, og det er derfor naturligt at søge vejledning mod valget af forlovelsesring og vielsesringe. 


Siden 2006 har vi rådgivet indenfor smykkegaver i forbindelse med bryllup og andre mærkedage.  Når du kommer til det første møde, vil vi hjælpe dig med at afdække de mest essentielle succeskriterier for den perfekte forlovelsesring. Vær på forkant og find den rigtige ringstørrelse til din partner i vores guide. Gennem dialog, vil vi herunder vejlede dig om vigtige overvejelser, når du skal vælge den perfekte forlovelsesring. 

1. Hvilken type, smag og ringstørrelse din kæreste har?
2. De forskellige diamantforme 
3. Ædelmetaller du typisk vil kunne vælge imellem
4. Om du vil foretrække én eller flere sten?
5. Hvilket budget du forestiller dig at afsætte til din ring?
6. Går du efter en speciallavet/håndlavet eller færdigdesignet ring?
7. De 4 c’er: gennemgang af slib, carat, farve og klarhed på ædelstene
8. Hvordan du fornemmer jeres vielsesringe skal se ud for at forlovelse- og vielseringe kan kombineres på én finger uden at beskadige hinanden i det daglige brug   

Diamantringe - BOLOU

Vælg mellem unikke - eller færdigdesignede forlovelsesringe

Vores sortiment af forlovelsesringe er varieret og flot, men ikke overvældende stort. Det er der en helt særlig grund til. Langt de fleste af vores forlovelsesringe laves nemlig på bestilling fordi man hermed har mulighed for at være med til at designe sin håndlavede forlovelsesring - fra idé til færdig ring. Vi fremviser også lige så gerne udvalget af færdigdesignede ringe.   


BOLOU ring

Hvilken slags diamant skal du vælge til din forlovelsesring? 

Der er typisk anvendt diamanter i en forlovelsesring og den mest klassiske designtype er solitaireringen. Med en enkelt diamant elegant sat i scene, symboliserer den, at man har fundet den eneste ene. Læs mere om diamanter her.

Forlovelsesringe

Vælg det rigtige design til din forlovelsesring  

Trestens- og rosetringen er også populære designs. Med en større diamant eller farvet ædelsten i midten, flankeret af to mindre sten på siden, opnås der et mere ekspressivt og fyldigt look end ved solitaireringen. 


Forlovelsesring

Diamantstørrelse og udtryk 

Der er intet facit for, hvilken størrelse en diamant skal have i en forlovelsesring. Om centerstenen er på 0,40 carat, 0,70 carat, 0,90 carat eller måske endda 5 carat er et individuelt valg. Det handler mest om at finde én (eller flere), som passer til kvinden, der skal bære ringen. Vi har gemmologer og diamantgraderere med uddannelser fra GIA i New York i vores team, og med solide leverandører i baghånden kan vi altid rådgive og vejlede til det bedste valg - uanset, om drømmen er en cushion cut, oval cut, en helt tredje slags fancy cut, eller klassisk brillantsleben diamant. 

Forlovelsesring med diamanter - BOLOU

En 
rosetring er et ringdesign, hvor centerstenen er omkranset af flere små diamanter og således giver mere volumen til diamantringens udtryk. Det er et oplagt valg, hvis man ønsker en forlovelsesring med flere detaljer og et romantisk præg. Vi oplever oftest at diamanten også er førstevalg som centersten i denne type forlovelsesring, men glæder os altid over, når mere utraditionelle farver tages i brug for derved at fremhæve bærerens personlighed. Det kunne være i form af naturligt farvede diamanter eller andre farvede ædelsten som rubiner, safirer eller turmaliner. Her ses til inspiration en 3,31 carat grøn turmalin omkranset af en række pavéfattede 1,02 carat brillantslebne diamanter. 

Vores fornemmeste opgave er at rådgive til det rigtige valg, hvor man får mest muligt for sit budget, samt at kreere en ring efter specifikke ønsker og vores egne høje krav til håndværkets kvalitet. Kontakt os her, hvis du vil vide mere.  

Vi har også specialiseret os i smykker til bryllup og vielse, der tæller både øreringe, halskæder og vedhæng, armbånd og ringe. Disse vil afslutte dit bryllupslook på elegant vis. Vi står klar med assistance, når du har brug for det.