BOLOUS VÆRKSTED

Jægersborg Alle 25, 2920 Charlottenlund

BOLOUs hjerte er vores værksted, der ligger med direkte adgang til butikken. Det er her idéer og visioner bliver bragt til live. Kombinationen af traditionelt guldsmedehåndværk, moderne teknikker og nogle af Danmarks bedste guldsmede og smykkedesignere er det, som gør netop dette værksted helt unikt.

DESIGNPROCES

Det helt rigtige design kan udspringe af flere forskellige ting – det kan være en følelse, en inspirationskilde eller et behov hos en af vores kunder. Uanset udgangspunktet, kræver det lige dele analytisk, teknisk og visuel tilgang fra vores designere.

Vi starter de fleste projekter med at skitsere en masse idéer ned på papir, hvorefter det valgte design bliver rentegnet i 1:1 størrelsesforhold og sommetider slutteligt farvelagt med akvareller. Designet tegnes fra flere vinkler, så guldsmeden kan omsætte det fuldstændig korrekt til det færdige smykke.

 

FÅ DESIGNET DIT EGET SMYKKE

Håndværket

Et design kan være nok så flot og gennemført, men hvis ikke håndværket følger trop, er slaget alligevel tabt. Derfor er vi så stolte af at have nogle af Danmarks bedste guldsmede og ædelstensfattere siddende på vores eget værksted. Vi kan med ro i sindet love vores kunder at selv de mest komplicerede opgaver bliver løst med både håndværksmæssig og teknisk snilde, erfaring og sans for detaljen. Et Bolou-smykke er garanti for et smykke, der er håndlavet med stor respekt for æstetik, materialerne og guldsmedehåndværkets ældgamle dyder.

Ædelsten og perler

Oftest udspringer en idé til et smykke fra et møde med en ædelsten eller en perle, som tager pusten fra os. Vores gemmologer har gennem mange år i branchen set et utal af fantastiske diamanter, safirer, rubiner og perler, så vi ved, når noget er exceptionelt særligt. Og det er lige netop dét, der driver os – at lade os forelske hovedkulds i de naturlige skønheder og lade idéerne strømme ind over os, for til sidst at kunne præsentere et nyt smykke for vores omverden. Vi har en forkærlighed for de særligt sjældne, ubehandlede ædelsten i topkvalitet og skæver ikke til, om det er diamanter, spineller eller turmaliner – kvaliteten og sjælen i stenene er altoverskyggende, når de håndplukkes til et nyt smykkeprojekt og er måske netop dét, der er med til at gøre et Bolou-smykke til noget helt særligt.

Få designet dit eget smykke

Med direkte forbindelse mellem butikken og værkstedet, har du en unik mulighed for at få råd og vejledning til, hvordan dine idéer til drømmesmykket kan blive til virkelighed. Du kan nemlig altid komme til at snakke med en af vores guldsmede på værkstedet, ligesom vores butikspersonale er uddannet indenfor gemmologi, diamantgradering, guldsmedehåndværket og smykkedesign. Kontakt os for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Håndlavede smykker 

Siden 2006, hvor Boutique Bolou for første gang slog dørene op i Charlottenlund nord for København, har vores guldsmede sat stor ære i at specialdesigne og håndlave de mest unikke og eksklusive smykker. Med direkte forbindelse mellem butikslokalet og værkstedet, sikrer vi altid den lige vej fra idé til færdigt smykke, uden at gå på kompromis med hverken kundens ønsker eller kvaliteten i håndværket. Så hvad enten drømmesmykket findes blandt en af vores egne, håndlavede kollektioner, eller du måtte have en helt særlig idé til et unikt smykke, så står vi klar til at hjælpe og rådgive. 

Vi har gennem årene samlet et team af dygtige designere, guldsmede og gemmologer med mange års erfaring og uddannelser fra både ind- og udland. De har specialiseret sig i at udvælge og bearbejde de mest sjældne, unikke ædelsten og ædle metaller, så du til sidst kan stå med et unikasmykke, som gennem kvalitet og formsprog skiller sig ud fra mængden.

 

 

Fra drøm til færdigt håndlavet smykke

Vores håndlavede smykker designes altid ud fra en vision om at respektere de udvalgte ædelsten og skabe et klassisk smykke med brug af traditionelt håndværk og innovative designs. Det er vigtigt for os, at vi sikrer, at vi ikke går på kompromis i processen mod det færdige smykke. Derfor sørger vi altid for at anvende de bedste materialer, nyeste teknikker og specialdesigne smykket. Kombinationen af disse elementer sikrer, at drømmen bliver vakt til live i form af et unikt, specialdesignet smykke med respekt for de traditionelle guldsmedeteknikker. 

 

 

Et helt unikt, specialdesignet smykke 

Vores udvalg af specialdesignede, håndlavede smykker kan opleves og prøves på i vores butik på Jægersborg Allé i Nordsjælland. Men nogle gange leder vores kunder efter noget helt særligt. Her kommer idéen til de specielle smykkedesign direkte fra kunden. 

 

I samarbejde med vores talentfulde guldsmede designes smykket. Her rådgiver vi om alt fra, hvilke materialer og typer af sten smykket skal have til, hvilket udtryk kunden i sidste ende ønsker. Vi sørger for at involvere kunden i hele designfasen, så de er med inde over alle vigtige beslutninger. I sidste ende har kunden fået skabt et one-of-a-kind smykke ud fra deres helt egen drøm om et håndlavet smykke.