Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Made in Italy

FOPE

Patenteret design af fleksible 100% 18 karat guldsmykker i høj kvalitet

Det italienske familiefirma har gennem mere end 90 år designet de perfekte hverdagssmykker.

Med deres innovative Flex’It serie er de fleksible guldsmykker i 18 karat guld lige til at tage af og på – ingen låse, ingen begrænsninger.

Etik & bæredygtighed

FOPEs produkter og interne processer har altid været inspireret af den højeste etik. Ideen om iværksætteransvar repræsenterer en grundlæggende værdi, der deles af alle generationer af founder familien, der har ledet virksomheden gennem årtier.

I dag kræver det at være et internationalt brand mere end nogensinde før, det største engagement i bæredygtig praksis og etiske valg, effektivitet og respekt. FOPE bestræber sig på konstant at forbedre deres interne procedurer og sigter mod at skabe vellavede, smukke smykker der kan holde i generationer.

FOPE har implementeret et etisk kodeks, som omfatter virksomhedens nøgleværdier og angiver dens adfærd over for medarbejdere, aktionærer og interessenter, samtidig med at disse opfordres til også at påtage sig positive forandringer. Overholdelse af lovgivningen er blot udgangspunktet for en konstant stræben efter at fremme en kultur med respekt for mennesker og miljø og alle slags eller ressourcer.

FOPE tager i høj grad hensyn til den effekt, der genereres af alle sine aktiviteter, og for at underbygge sit løfte om at forfølge sine bæredygtige mål, blev virksomheden medlem af Responsible Jewellery Council i 2013 og blev certificeret medlem i 2014.

RJC-certificeringen giver yderligere garanti for kvaliteten af FOPE-smykkerne og etikken i hele processen - fra indkøb af guld og diamanter til arbejdsstyrkens velbefindende, fra produktion til logistik, fra miljøpåvirkningen til sporbarhed.