Det italienske familiefirma har gennem mere end 90 år designet de perfekte hverdagssmykker. Med deres innovative Flex’It serie er de fleksible guldsmykker i 18 karat guld lige til at tage af og på – ingen låse, ingen begrænsninger.

FOPE Eka

Eka - der betyder 'en' på sanskrit - er en ny og innovativ måde at bære guldarmbånd på. Baseret på FOPEs patenterede design, Flex’it, er Eka kollektionen den perfekte symbiose mellem luksus og innovation.

SE KOLLEKTION

FOPE Mialuce

MiaLuce kollektionen er juvelen i FOPEs krone, toppen af alle mærkets nuværende kreationer. Armbåndene er udformet ved hjælp af Flex’it-teknologien, og det komplette smykkesæt udstråler elegance og overdådighed i klassisk italiensk design. 

SE KOLLEKTION

FOPE Vendôme

De runde former af Novecento-kæden tolkes på en mere geometrisk måde i Vendôme-kollektionen, der har en oval kæde. Smykkerne er elegante og fleksibiliteten i armbåndene og nogle af ringversionerne gør dem tilmed til behagelige hverdagssmykker.

SE KOLLEKTION

Om FOPE

I 1929 åbnede Umberto Cazzola sit første guldsmedeværksted med cirka 20 medarbejdere. Som årene gik og Cazzola-familiens ekspertise blev mere og mere anerkendt, voksede faciliteterne og ambitionerne med. Efter 2. Verdenskrig blev den banebrydende teknik bag de fleksible kæder, der i dag er kendetegnende for FOPE, designet.

En fleksibilitet skabt af dusinvis af små guldfjedre, har vist sig at være vejen til mange mænd og kvinders hjerter, idet praktik for en gangs skyld ikke behøver at betyde et kompromis med elegance og eksklusivitet.

Siden har de fleksible armbånd og ringe, sammen med FOPEs øvrige udvalg af bl.a. halskæder og øreringe i 18 karat guld med diamanter, tryllebundet kunder verden over.

I sin tid i Italien og New York, knyttede Bolette stærke bånd til Cazzola-familien og forelskede sig hovedkulds i deres guldsmykker.

Siden Boutique Bolou åbnede i 2006, har FOPE derfor været en vigtig hjørnesten i vores univers og vi er stolte af at kunne kalde os for eneforhandler af FOPE i Skandinavien.

Fope Love Nest

Love Nest kollektionen kendetegnes ved dets tætvævede design og bløde linjer. Hvert smykke har tre guldrondeller, der antyder blomstermønstre, som også fås med diamanter.

SE KOLLEKTION

FOPE Prima

Prima er en fin og let kollektion. Dens mesh-kæde skjuler dusinvis af små 18 karat guldfjedre, der gør armbånd og ringe glatte og fleksible. Hvert smykke er perfekt til at bære individuelt, men ser fantastisk ud, når de bæres sammen med andre FOPE-kreationer.

SE KOLLEKTION

FOPE Solo

Solo-kollektionen bringer en ny moderne kant til FOPEs tidligere mere klassiske designs. Armbåndets guldnet er fleksibelt, forholdene er lidt mindre end de tykkere kæder på mode på det tidspunkt, og der er adskillige nye versioner med guldsløjfer, perler og diamanter i forskellige karat. Kollektionen inkluderer halskæder med halskæder og kvaster, øreringe og ringe.

SE KOLLEKTION

I sin tid i Italien og New York, knyttede Bolette stærke bånd til Cazzola-familien og forelskede sig hovedkulds i deres guldsmykker. Siden Boutique Bolou åbnede i 2006, har FOPE derfor været en vigtig hjørnesten i vores univers og vi er stolte af at kunne kalde os for den største forhandler af FOPE i Skandinavien.