Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Specielle og unikke forlovelses- og vielsesringe

Forlovelses- og vielsesringe er symbolske smykker, der repræsenterer kærlighed, engagement og livslangt partnerskab. Hvis du ønsker at skille dig ud og ønsker noget helt særligt til din forlovelses- eller vielsesring, så er specielle og unikke design det perfekte valg. Disse ringe er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer for at matche jeres personlighed og fejre jeres kærlighedshistorie.

Forlovelses- og vielsesringe kommer i mange former og udtryk. Så når du skal beslutte dig for, hvilken unik og speciel ring du godt kunne tænke dig, skal du gerne begynde processen tidligt. På den måde er der god tid til at beslutte design og prisniveau. 

 

Unikke vielsesringe - BOLOU

Håndlavede forlovelses- og vielsesringe 

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os i at designe smykker til livets store mærkedage. Vi sætter en særlig ære i at skabe håndlavede og unikke vielsesringe. Vi forstår, at det er en betydningsfuld opgave at forene to menneskers stil og personlighed i to individuelle ringe, der skal harmonere perfekt. Det kræver indsigt, kreativitet og enestående håndværk, da disse ringe forhåbentlig vil blive båret resten af livet.

For at opnå en samlet og smuk helhed mellem forlovelsesring og vielsesring anbefaler vi, at købe dem samtidig. Dette sikrer et holistisk udtryk og en harmonisk kombination af ringene. Ved at vælge dem sammen kan vi skabe sammenhængende og æstetisk smukke ringe. Hos BOLOU vil vi gerne hjælpe dig med at finde det perfekte sæt, der udtrykker jeres enestående kærlighedshistorie.

 

Vielsesring med diamanter - BOLOU

 

Forskel på forlovelses- og vielsesring

En forlovelsesring er den ring, som man bruger til at fri med og symboliserer, at din udkårne har sagt ja til at lade sig gifte. Som oftest er det blot kvinden, som får en forlovelsesring, hvorimod manden venter med at få en vielsesring til vielsen. Dette er helt op til det enkelte brudepar, og der er intet rigtigt eller forkert. 

Vielsesringen er et symbol på, at brudeparret officielt er blevet gift og har indgået et ægteskab. Nogle par vælger også at bruge forlovelsesringen som deres vielsesring under ceremonien, mens andre foretrækker at have separate forlovelses- og vielsesringe, som ofte har forskellige design og udtryk. Traditionelt set er forlovelsesringen ofte mere iøjnefaldende og prangende, mens vielsesringen har en mere klassisk og tidløs stil. Dette skift i udtryk mellem forlovelse og ægteskab symboliserer overgangen fra den romantiske fase af forlovelsen til den formelle indgåelse af ægteskabet.

 

Sådan vælger du den perfekte forlovelses- eller vielsesring

At vælge den perfekte forlovelses- eller vielsesring kan være en udfordring, da der er mange faktorer at overveje, før den endelige beslutning træffes.

En af de væsentlige overvejelser er, hvilket materiale ringen skal være. Det er vigtigt, at vælge et materiale, der kan modstå den daglige slitage. Platin og guld – herunder rosa guld, hvidguld og gulguld – er særligt velegnede til dette formål. Platin, især, er kendt for at være et slidstærk materiale med sin naturlige tyngde. Det er et populært valg, især til herre-ringe og generelt til herresmykker. 

Vielsesringen er en ring, der skal bæres resten af livet af begge parter, og derfor er det afgørende at træffe den helt rigtige beslutning vedrørende design og materialevalg. Vi er stolte af at have nogle af Danmarks mest talentfulde guldsmede hos os, der gennem årene har opbygget en bred erfaring med at arbejde med dette vanskelige og krævende ædelmetal.

Vores dygtige guldsmede står klar til at vejlede og hjælpe jer med at finde den perfekte ring, der passer til jeres stil og ønsker. Vi forstår vigtigheden af at skabe unikke og holdbare smykker, der kan fortælle jeres unikke kærlighedshistorie. Vi er dedikerede til at skabe smykker af højeste kvalitet, der kan skabe glæde og symbolisere jeres kærlighed og engagement i mange år fremover.

Læs vores andre tips til hvordan du vælger den perfekte forlovelses- eller vielsesring.


Få jeres forlovelses- og vielsesringe indgraveret  

En fin lille og unik detalje er at få indgraveret dato, navne eller en sætning i vielsesringene. Indgravering i jeres vielsesringe gør dem mere specielle. Traditionen er som oftest, at bryllupsdatoen indgraveres på indersiden af vielsesringen. Nogle vælger endda at få indgraveret brudens eller gommens navn. Andre ønsker at få indgraveret et specielt symbol eller sætning, som har en speciel betydning for brudeparret. Denne beslutning er helt op til det enkelte brudepars ønsker og præferencer. Hos BOLOU er der rig mulighed for at personificere jeres vielsesringe, og det er kun fantasien, som sætter grænser. På den måde personliggøres ringene endnu mere, og I kan være sikre på, at ingen andre har tilsvarende ringe. Dermed sikrer I jer fuldkommen specielle og unikke vielsesringe, som I altid vil have glæde af.

 

Indgravering i vielsesring

Køb jeres unikke forlovelses- og vielsesringe hos BOLOU

BOLOU er passioneret over at levere den bedste rådgivning og vejledning til at hjælpe jer med at skabe jeres helt unikke forlovelses- og vielsesringe. Vi forstår vigtigheden af at skabe smykker, der repræsenterer jeres unikke kærlighedshistorie og vil være mindeværdige resten af livet. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, når det kommer til design og materialer, så I kan skabe ringe, der er helt unikke for jer. Vores erfarne guldsmede og designere vil sørge for, at hvert enkelt element i ringene bliver nøje udvalgt og fremstillet med stor omhu. Fra valg af ædelmetaller og ædelsten til de fineste detaljer i designet, vil vi sikre, at jeres forlovelses- og vielsesringe afspejler jeres personlige stil og kærlighedens unikke bånd.

Kom forbi vores butik og værksted på Jægersborgs Alle 25 i Charlottenlund, eller udforsk vores univers af eksklusive smykker her. Du kan også læse alt om diamanter, karat og guld og farvede ædelsten, så du kan blive klogere på, hvilket materiale jeres forlovelses- og vielsesringe skal være.