Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Specielle og unikke vielsesringe

Vielsesringe kommer i mange former og udtryk. Begynd gerne processen tidligt, så der er god tid til at beslutte design og prisniveau. Det er også rart at have en bufferzone for eventuelle tidskrævende processer. F.eks. ved indgravering af personlige hilsner på ringene eller I vælger håndlavede specialdesignede vielsesringe

Unikke vielsesringe - BOLOU


Håndlavede vielsesringe 

Vi har gennem mange år specialiseret os i at designe smykker til livets store mærkedage. Især håndlavede vielsesringe er en speciel opgave, da det handler om at indfange to menneskers stil i to individuelle ringe, som skal harmonere. En opgave, som kræver indsigt, kreativ tankegang og eminent håndværk fordi det jo er ringe, som du og din udkårne forhåbentlig vil bære resten af livet. 

For at skabe et samlet og smukt udtryk mellem forlovelsesring og vielsesring kan det være en god idé at købe dem samtidig for et holistisk udtryk. Hvis du helst vil være iført vielsesring uden forlovelsesring, kan du lede efter en ring, der er smuk og elegant i sig selv. 

Vielsesring med diamanter - BOLOU

BOLOU har et bredt udvalg af færdigdesignede ringe med og uden ædelsten og i forskellige materialer. Kom forbi vores Boutique og værksted på Jægersborgs Alle 25 i Charlottenlund eller se videre på sitet for inspiration af eksklusive smykker her. Udover forlovelses- og vielsesringe, vil I også kunne finde brudesmykker, smykker til bryllup og vielse og morgengaver til både brud og gom.  

Det er værd at vælge et materiale, der kan stå imod mange års slitage i dagligdagen. Her er platin og guld - det være sig rosa guld, hvidguld eller gulguld - bedst egnet til formålet. Navnlig platin er et slidstærkt materiale, som med sin naturlige tyngde er et populært valg til især herreringe og herresmykker. Det kræver ekstraordinære håndværksmæssige evner at kunne håndlave platinsmykker af høj, international standard. Derfor er vi stolte af at huse nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, der gennem årene har tilegnet sig en masse erfaring ud i at bearbejde netop dette vanskelige og genstridige ædelmetal. 


Indgravering i vielsesringe

En fin lille og unik detalje er at få indgraveret dato, navne eller en sætning i vielsesringene. På den måde personliggøres ringene endnu mere, og I kan være sikre på, at ingen andre har tilsvarende ringe.

Indgravering i vielsesring