Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Specielle og unikke forlovelses- og vielsesringe

Forlovelses- og vielsesringe kommer i mange former og udtryk. Så når du skal beslutte dig for, hvilken unik og speciel ring du godt kunne tænke dig, skal du gerne begynde processen tidligt. På den måde er der god tid til at beslutte design og prisniveau.

Samtidig er det også rart at have en bufferzone for eventuelle tidskrævende processer. F.eks. ved indgravering af personlige hilsner på ringene eller hvis I vælger håndlavede specialdesignede forlovelses- eller vielsesringe.

Unikke vielsesringe - BOLOU

Håndlavede forlovelses- og vielsesringe 

Vi har gennem mange år specialiseret os i at designe smykker til livets store mærkedage. Især håndlavede, unikke vielsesringe er en speciel opgave, da det handler om at indfange to menneskers stil i to individuelle ringe, som skal harmonere. En opgave, som kræver indsigt, kreativ tankegang og eminent håndværk, fordi det jo er ringe, som du og din udkårne forhåbentlig vil bære resten af livet.

For at skabe et samlet og smukt udtryk mellem forlovelsesring og vielsesring, kan det være en god idé at købe dem samtidig for et holistisk udtryk. Hvis du helst vil være iført vielsesring uden forlovelsesring, kan du lede efter en ring, der er smuk og elegant i sig selv. 

 

Vielsesring med diamanter - BOLOU

BOLOU har et bredt udvalg af færdigdesignede ringe med og uden ædelsten og i forskellige materialer. Kom forbi vores Boutique og værksted på Jægersborgs Alle 25 i Charlottenlund, eller se videre på sitet for inspiration af eksklusive smykker her.

Udover forlovelses- og vielsesringe, vil I også kunne finde brudesmykker, smykker til bryllup og vielse og morgengaver til både brud og gom.

Sådan vælger du den perfekte forlovelses- eller vielsesring

Det kan være svært at vælge den helt perfekte forlovelses- eller vielsesring. Der er mange ting som skal overvejes, inden den endelige beslutning skal laves.

Bl.a. skal du overveje materialevalget på ringen. Her er det værd at vælge et materiale, der kan stå imod mange års slitage i dagligdagen. Her er platin og guld - det være sig rosa guld, hvidguld eller gulguld - bedst egnet til formålet. Navnlig platin er et slidstærkt materiale, som med sin naturlige tyngde er et populært valg til især herreringe og herresmykker. Det kræver ekstraordinære håndværksmæssige evner at kunne håndlave platinsmykker af høj, international standard. 

Derfor er vi stolte af at huse nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, der gennem årene har tilegnet sig en masse erfaring ud i at bearbejde netop dette vanskelige og genstridige ædelmetal. 

Læs vores andre tips til hvordan du vælger den perfekte forlovelses- eller vielsesring.

Indgravering i vielsesringe gør dem mere unikke

En fin lille og unik detalje er at få indgraveret dato, navne eller en sætning i vielsesringene. På den måde personliggøres ringene endnu mere, og I kan være sikre på, at ingen andre har tilsvarende ringe. På den måde sikrer I jer fuldkommen specielle og unikke vielsesringe, som I altid vil have glæde af.

 

Indgravering i vielsesring