Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

HISTORIEN OM HUSET BOLOU, BOLETTE & BOLOUs DESIGN TEAM

Huset BOLOU er historien om Bolette Louise Sig Mathiasen og en flok meget passionerede smykke-specialister og smykke-entusiaster, der har erfaring, kvalitet og håndværk i deres DNA og til daglig lever og drømmer smykker. Hele BOLOUs team er opsat på at formidle denne glæde videre til vores kunder med unikke stykker håndværk, som kan fortælle en historie i mange generationer fremover. 

I 2017 udvidede vi vores boutique med hjælp fra den anerkendte guldsmedemester, og designer Jochen W. Neustädter, som samtidig tiltrådte som værkstedsleder og designer hos BOLOU. Bolette har siden, i samarbejde med hele teamet, videreudviklet vores identitet, hvor smykker af naturlige materialer, unikke ædelsten og håndværk i højeste kvalitet er i centrum. Siden butikken og værkstedet blev udvidet og genåbnede i 2017, er vores team vokset til tredobbelt størrelse og i 2020 blev et nyt online univers skabt, hvor det er muligt at udforske smykkerne fra både FOPE og vores egne kollektioner.

I dag sælger BOLOU kun smykker af eget design og er skandinavisk eneforhandler af det italienske eksklusive smykkebrand FOPE.

Hos BOLOU har vi mange års erfaring i at sælge smykker i bedste kvalitet, designe unika smykker efter vores kunders ønsker og behov, samt kombinere traditionelle håndværksdyder med innovative teknikker og designs

2006
2019
2021