Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Håndlavede smykker -
Få designet dit eget smykke

Hos Bolou sætter vi en ære i at designe og producere bespoke og custom made håndlavede designsmykker, som fortæller en unik historie om dig eller din udkårne, som fortjener en helt speciel gave. Sammen med dig, skaber vi et håndlavet smykke med fine detaljer og i det udtryk, som du allerhelst foretrækker. Så er du sikret at finde drømmesmykket.

Hos BOLOU har vi mange års erfaring i at skabe smykker i bedste kvalitet, designe unika smykker efter vores kunders ønsker og behov, samt kombinere traditionelle håndværksdyder med innovative teknikker og designs

Håndlavede ringe

Hvis du leder efter ringen du ikke kan leve uden - så kan du hos Bolou, i samarbejde med nogle af skandinaviens dygtigste guldsmede og smykkedesignere - få skabt en helt unik bespoke ring, der afspejler din personlighed og stil. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have en farvet ædelsten i ringen, som kan være det sidste prik over i’et - så kan du læse om de forskellige farvede ædelsten her.

Når vi i fællesskab har fundet frem til designet på ringen, så producerer vi det i vores eget værksted i ypperste kvalitet. I stedet for at støbe smykkerne - så håndsmeder vi dit smykke hos Bolou. Det betyder at du får en helt anden struktur og bedre kvalitet, elasticitet og holdbarhed på dit færdige smykke.

Håndlavede øreringe

Har du en idé til et par elegante nye håndlavede øreringe - så kan vi hos BOLOU gøre din idé til drømmesmykket til virkelighed! Vores personale, guldsmede og smykkedesignere har mange års erfaring i at skabe de smukkeste smykker i bedste kvalitet. Desuden kan vi også rådgive dig, både hvis du søger et traditionelt smykke - eller et smykke der også rummer moderne tendenser.

Håndlavet smykke - til hverdag, fest og mærkedage

Om du leder efter drømmesmykket, som du skal have på hver dag - eller om du leder efter et helt eksklusivt og luksuriøst smykke - så kan vi skabe lige nøjagtigt det udtryk i smykket, som du ønsker. Vi designer også de smukkeste håndlavede vielses-og bryllupsringe, som det allervigtigste symbol for den kærlighed I har for hinanden.

Du kan også se vores flotte udvalg af færdiglavede smykker