LIMITED EDITION

HOPE For Mothers er en ny kollektion til støtte for Maternity Foundation

Bolou donerer 12,5%

Maternity Foundation er en dansk organisation, der arbejder på at skabe sikrere fødsler for mødre og spædbørn i udviklingslande, hvor det ellers kan være forbundet med livsfare at sætte børn i verden.

Den indsats vil BOLOU gerne støtte.

Læs mere

Creolerne er lavet i tre størrelser, alle i 18 karat guld.

Nyd synet af særligt udvalgte brillantslebne diamanter, tsavoritter og safirer i feminine, douce nuancer

HÅB FOR KVINDERS

OG NYFØDTE BØRNS LIV

"Jeg har valgt Maternity Foundation, fordi jeg ville støtte velgørenhed, der talte særligt til mig som kvinde og som mor. Jeg er meget taknemmelig for al den viden og hjælp, der var til rådighed, da jeg selv skulle føde. Men det er desværre ikke en selvfølge alle steder i verden.

De dårlige fødselsforhold, som mange kvinder må lide under, arbejder Maternity Foundation på at forbedre. Det håb, som de hermed skaber er for de udsatte kvinder og børn, er unikt og værdifuldt for mig."

Maternity Foundation er en dansk organisation, der har til formål at forebygge dødelighed blandt mødre og nyfødte i udviklingslande. Hvert år dør omkring 300.000 kvinder af komplikationer under graviditet eller fødsel, mens hele 2,7 millioner babyer dør i de første 28 dage af livet - mens der er hele 2,6 millioner dødfødte børn. De fleste af disse dødsfald kan forebygges.

Maternity Foundation arbejder for at styrke og mobilisere kvinder til at søge pleje, opbygge kapaciteten hos og uddanne sundhedshjælpere, så flere kvinder føder med ordentlig fødselshjælp.

Maternity Foundation fokuserer på at udvikle evidensbaserede løsninger, der kan skaleres op til gavn for så mange kvinder og nyfødte som muligt. Med denne tilgang positionerer organisationen sig som en stærk aktør inden for det nye område af mobile sundhedsløsninger som The Safe Delivery App, der i øjeblikket implementeres i Afrika syd for Sahara og Sydøstasien.

Siden 2010 har HRH Kronprinsesse Mary været protektor for Maternity Foundation. Kronprinsessen er en aktiv fortaler for kvinders rettigheder og sundhed og er medlem af det internationale panel ICPD og protektor for FN’s Befolkningsfond. Maternity Foundation blev grundlagt i 2005 og har hovedkontor i Danmark.

LIMITED EDITION

HOPE For Mothers øreringene er produceret i et begrænset antal, og alle sæt er derfor graveret med tallene 1-8.

Køb nu