Boloucino er enkle, elegante smykkedesigns i 18 karat guld med diamanter og farvede ædelsten, der med garanti vil passe til enhver anledning. Med Diamond Collection eller Multicolour Collection vælger du selv, hvor farverig og sprudlende dit udtryk skal være. Vi har sørget for at du hver dag kan iføre dig klassiske, tidløse smykker… med et twist!

Boloucino Diamond Collection

Stilrene, klassiske diamantsmykker. Boloucinos Diamond Collection består af delikate diamantcreoler og allianceringe i flere forskellige størrelsesvariationer. Fra de petit diamantøreringe med små diamanter, der er det stilsikre valg til et diskret hverdagslook, til de kraftfulde øreringe og ringe med større diamanter, som nok skal sikre dig et ekstra blik eller to!

SE KOLLEKTION

Boloucino Confetti Collection

Spred glæde med creoløreringe og allianceringe i 18 karat guld med et væld af farvede ædelsten; diamanter, tsavoritter, rubiner samt gule, pink, og blå safirer sidder side om side – klar til at sprede glæde og gøre hverdagen lidt mere festlig.

SE KOLLEKTION

Boloucino Blue Collection

De blå og grønne nuancer fra safirerne, diamanterne og tsavoritterne er en hyldest til vandet og skovene, der udgør vores nære, daglige omgivelser. Fattet i 18 karat hvidguld, står farverne klart og tydeligt frem – og de blå/grønne ædelsten passer perfekt til alle anledninger.

SE KOLLEKTION

Boloucino Rose Collection

Et sandt potpourri af rubiner, pink og orange safirer, samt hvide og champagnefarvede diamanter giver os bløde, varme og feminine fornemmelser. Farverne i de sprudlende creoler og allianceringe sender tankerne til de levende blomstermarker i fuldt flor.

SE KOLLEKTION