Service

Kig endelig ind i butikken med smykker, der trænger til at blive renset. Ofte kan vi gøre det for dig, mens du venter. Vi kan samtidig tjekke låse, sten og fatninger, så dine smykker holder længere.

Hos BOLOU kan du altid få gode råd vedr. vedligehold af dine smykker, så du har glæde af dem i mange år. Er smykkerne meget ridsede, polerer vi dem gerne op igen. F.eks. kan medtagede hvidguldssmykker poleres og rhodineres, så de næsten fremstår som nye.

Her følger et par gode råd til, hvad du selv kan gøre derhjemme:

Diamanter

Diamanter kan rengøres med en smule opvaskemiddel samt varmt vand, og de kommer til at funkle igen, hvis du tørrer dem efter med en bomuldsklud.

Perler

Naturlige perler er lavet af organisk materiale og bliver mere glansfulde, jo mere du går med dem og jo mere luft de får. Til gengæld skal perlerne undgå kontakt med kemikalier, parfume, cremer, m.m. Perlerne bør opbevares separat og rengøres jævnligt med en blød klud. Hvis snoren i din perlekæde er blevet slidt, kan vi tilbyde en omtrækning af din perlekæde.

Guld

Guld og platin kan blive beskadiget af mindre slag. Så tag gerne smykkerne af, når du dyrker sport, ordner have eller anden form for fysisk aktivitet. Opbevar helst smykkerne separat, så de ikke ridser hinanden.