Om Bolou

Bolette Louise Sig Mathiasen åbnede Boutique BOLOU i 2006, efter hun overtog butikken fra Jan Stockmarr. Bolette er uddannet smykkedesigner og guldsmed i Italien. Og med en uddannelse som gemmolog på Gemological Institute of America (GIA) i New York, er hun også specialist i diamanter, farvede ædelsten og perler.

Bolette fokuserer på salg af smykker af eget design, samt smykker fra dygtige italienske firmaer. Denne passion for italienske smykker stammer bl.a. fra 11 år i smykkebranchen i italien.

Familiefirmaet FOPE har altid haft en stor plads i Bolou og efter udvidelsen af butikken i 2017, kan vi som de eneste i Skandinavien byde velkommen til en shop-in-shop FOPE butik.

Medarbejderstaben har også været stødt voksende siden åbningen. Først kom den dygtige guldsmed Jan Andersen til, som har over 50 års erfaring. Senere Daniel Foldschack, der er butiksguldsmed og Diamond graduate. I 2017 tiltrådte den anerkendte guldsmedemester og designer Jochen Neustädter. Og i dag er der 10 faste medarbejdere, som varetager alt fra kunder til værksted og marketing.

I 2017 blev butikken udvidet til det dobbelte for bedre at kunne betjene kunderne med den ro og diskretion, som det kræver, når man skal foretage vigtige smykkeindkøb. Samtidig er værkstedet blevet større med flere medarbejdere, den nyeste teknologi og meget mere.